Parterapi:
Få passionen og kærligheden
igen med parterapi der virker

Parterapi er den uvildige, forløsende tredje part der netop har dét der skal til, for at I kommer på rette fod igen. Ofte skal der ikke så meget til, blot små ændringer af nye tankemønstre og formuleringer.

Selvom det er små ting der skal til, er det næsten umuligt at løse selv, fordi man er så personligt involveret i det der går skævt, tilmed kan det blot blive endnu værre af at man prøver selv, fordi man nemt bruger de samme vaner som fik én filtret ind i problemerne.

Parterapi er transformationen fra kaos til kærlighed. Den maskuline og den feminine energi er begge på hver deres måde så overstrømmende fantastisk, og vi tiltrækkes af hinanden, vil hinanden og alligevel sker der sammenstød. Vi skal udvikles gennem udfordringer og derfor støder disse unikke og storslåede mandlige og kvindelige energier også ind i hinanden nogen gange.

Det skal dog helst være på det plan, hvor det bringer noget bedre med sig, hvilket langt fra altid er tilfældet. Ofte er hver af parterne i parret så personligt og følelsesmæssigt ramt, at man kan have svært ved at håndtere udfordringerne, uden at lade sig styre af disse klemte følelser.

Her kan parterapi være løsningen for jer.

Lad parterapi komme på bane inden utroskab sniger sig ind, eller at det bliver nødvendigt med skilsmisse. Inden skilsmissen er gennemført er der tiden med separation, hvor det også er en rigtig god idé med parterapi. Parterapi kan hjælpe jer til at få løsnet op for dét der ikke fungerer i samvær med en terapeut som tredje part der kan formildne situationen og hjælpe med konstruktive løsninger og at genfinde den gode kommunikation. Her banes vejen til gnisten imellem jer, så udgangen af separation kan være at forblive i ægteskabet, ved hjælp af parterapi.

Parterapi er for alle

Parterapi er for alle og til alle tider.

Ved alle former for parforhold, således også ved fx sammenbragte familier, er parterapi en fantastisk måde at bevare eller at genfinde kærligheden og det sunde, konstruktive parforhold.

Parterapi er ikke kun for par med store kriser. Parterapi er bestemt også for de par der går med mindre problemer eller usunde vaner, og trænger til nyt liv og sunde vaner i parforholdet. Parterapi kan hjælpe med lige at øge bevidstheden den ekstra lille smule der skal til, for at gøre hele forskellen, så både du og din partner føler sig set og hørt, værdsat og elsket. Selvom man har et kærligt fungerende parforhold, kan man godt have lyst til at det skal være endnu mere kærligt, opmærksomt og passionsfyldt, og det kan man få med parterapi.

Ved alle grader af utilfredsstillende samvær. Hvis I hakker lidt på hinanden i parforholdet, hvis du føler du ikke kan tale med din partner om alt, hvis hverdagens samvær er blevet kedeligt og uden nærvær, måske kun forholder sig til det praktiske. Hvis I føler jer lidt fjerne fra hinanden, det føles for meningsløst og irritationen ofte kommer på besøg, kunne det være at I skulle invitere parterapien indenfor i stedet.

Ved hjælp af viljen, er det muligt for alle at finde kærligheden igen i den grad man ønsker, så den bliver basis i jeres liv og forhold. Det er muligt for alle at finde styrken i kærligheden og parterapi er her en katalysator.

Parterapi – vejlederen i mørket

Parterapi er for jer der gerne vil have glæden, gnisten og kærlighedens kampgejst igen.

Parterapi er en blid løsning, fordi det er en metode hvor I gennemgår det barske på en blid måde, ved at man har tredje part, som er uvildig, til professionelt og sikkert at guide jer igennem. Parterapi vil være hjælp hele vejen gennem det svære, og vil målrettet arbejde hen mod et konstruktivt udfald.

Parterapi hjælper helt konkret med at give jer en bedre kommunikation, ved at gøre den mere klar, kærlig og konstruktiv. Hertil vil jeg give jer øvelser og nemme metoder til at klare denne nye kommunikationsform. Bl.a. til på en konstruktiv måde, at udtrykke de bag ved liggende følelser og bevæggrunde, som ofte ikke kommer ud, eller kommer til udtryk på en uheldig måde.

Således vil vi i parterapi arbejde med hver jeres individuelle handle- og tanke-mønster. Med denne indsigt vil vi se på hvordan disse mønstre fungerer i samspil med hinanden

Parterapi vil hjælpe jer til at blive mere åbne for hinanden, så I bedre kan både give og modtage kærlighed. Parterapi er et konstruktivt arbejde, der vil bruge de stærke feminine og maskuline kræfter positivt. Således ser vi med parterapi, bevægelsen fra at disse skurer mod hinanden, til løsnelsen der vil få dem til at klinge sammen til smuk musik igen. Parterapi vil fremme dette, ved at hjælpe jer til at acceptere disse stærke, og på nogle måder modsatrettede, feminine og maskuline kræfter. Acceptere at vi er forskellige, Og med denne base, lære at værdsætte de feminine og maskuline kræfter, og værdsætte forskellen.

Parterapi sætter fokus på det kærlige og at kommunikere det konstruktivt. Dette er vejen til kærlighed og passion i parforholdet. Med parterapi kan du forme dit parforhold, som du vil have det.

Parterapi virker som en vejleder i mørket, og jo hurtigere I får gjort noget ved de svære forhold, jo nemmere er det at få det rigtig godt igen. Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale først, hvis du har brug for det.

 

AP terapi - Hvem er jeg?

Hvem er Anne Pagh?

Jeg er eksamineret og certificeret psykoterapeut fra ID-Academy en 4 årig integrativ psykoterapeut uddannelse ved psykoterapeut Ole Vadum Dahl…

Læs mere om hvem jeg er

AP terapi - Klientudtalelser

Klientudtalelser

”Jeg havde en oplevelse af at blive mødt af en autentisk favnende terapeut. Annes teori, erfaring, nærhed og meditative indslag har været relevante for os på alle konti…”

Læs flere klientudtalelser