Klientudtalelser

”Jeg havde en oplevelse af at blive mødt af en autentisk favnende terapeut. Annes teori, erfaring,  nærhed og meditative indslag har været relevante for os på alle konti, både som erkendelser som læring og praktisk. Anne sanser sig mærkbart til mine følelser og skraber nysgerrigt til angsten og frygten hos os begge, og vi går derfra i en hudløs tilstand som åbner for nænsomhed og dybere forståelse for hinanden. Forløsende og ganske fantastisk, faktisk. En intim og varm atmosfære bidrager til det fysiske rum. TAK.”

Projektleder 43 år om parterapien

”Jeg har oplevet mit forløb hos Anne som en kæmpe hjælp til udvikling. Jeg opdagede det uudtømmelige materiale, der ligger i arbejdet med sig selv, og følte mig guidet af Anne til at tage fat på det vigtigste på et givent tidspunkt. Anne er skarp og dygtig. Anne fanger stemninger, fastholder fokus og udfordrer, samtidig var jeg meget tryg. Jeg havde nogen gange svært ved at skulle hen til Anne, men gik altid fra terapien med en enorm glæde og lettelse.”

Sygeplejerske 30 år om Individuel terapi

”Jeg startede i terapi hos Anne i 2009, og er kommet lige siden, nogle gange i intense forløb, andre gange med tid imellem. Hos Anne har jeg altid følt en særlig tryghed og varme, som har gjort det lettere for mig at åbne op ind til mig selv og se tingene i et andet lys. Jeg har lært at mærke efter hvad min krop har brug for og hvad jeg har brug for – lært at lytte til mine egne behov. Når en session er slut hos Anne, er jeg altid gået derfra med en ro i krop og sind, samt en følelse af at verden ligger åben for mig. Det er en befriende følelse, som er god at kunne  vende tilbage til.”

Om individuel terapi – studerende 25 år

”At gå i terapi hos Anne har for mig været en livsbekræftende oplevelse, jeg ikke kunne have været foruden. Med sin empati og sin konstruktive indgangsvinkel, har hun hjulpet mig til at få sat ord på mine tanker og følelser, i en meget svær tid i mit liv. Anne har hjulpet mig til at forstå mig selv bedre, til at indse mit værd og til at få struktur på det der gjorde mest ondt. Jeg er Anne dybt taknemmelig og vil fortsat bruge hende til at få en større forståelse for de udfordringer jeg møder på min vej, men også til at opnå den indre ro Anne er med til at give mig, når jeg allermest har brug for det. Tusinde tak for din hjælp, Anne.”

Om parterapi – HR-medarbejder 45 år

AP terapi - Hvem er jeg?

Hvem er Anne Pagh?

Jeg er eksamineret og certificeret psykoterapeut fra ID-Academy en 4 årig integrativ psykoterapeut uddannelse ved psykoterapeut Ole Vadum Dahl…

Læs mere om hvem jeg er

AP terapi - Klientudtalelser

Klientudtalelser

”Jeg havde en oplevelse af at blive mødt af en autentisk favnende terapeut. Annes teori, erfaring, nærhed og meditative indslag har været relevante for os på alle konti…”

Læs flere klientudtalelser