Hvem er Anne Pagh?

Jeg tror på at alle kan få et lykkeligt liv, men et lykkeligt liv er bestemt ikke uden kriser.

Spørgsmålet er hvor “lykkeligt” du kommer ud af krisen.. Terapi hjælper dig godt videre når livet slår knuder og lykken skal genfindes.

En krise på din vej kan vise sig at være guld i din hånd.

Min faglige baggrund

Jeg hedder Anne Oppenhagen Pagh.

 • Student fra Gammel Hellerup Gymnasium 1993.
 • Uddannet skuespiller fra Århus Teater Skuespillerskole 1999
 • Jeg er eksamineret og certificeret psykoterapeut fra ID-Academy en 4 årig integrativ psykoterapeut uddannelse ved forfatter og psykoterapeut Ole Vadum Dahl.

Denne uddannelse er evalueret efter de ministerielle retningslinjer- det vil sige, en kvalitetsgodkendt skole. Uddannelsen er desuden godkendt af  The European Association for integrativ Psychotherapy i London.

Jeg har sideløbende med  min uddannelse deltaget i gruppeterapeutisk træning, kurser i meditation og færdiggjort Livsliniens grunduddannelse. Jeg har, de sidste 6 år, haft egen praksis med klienter i individuel terapi, parterapi og familie rådgivning. I min praksis gør jeg brug af:

 • Psykodynamisk terapi
 • Kognitiv terapi
 • Kognitiv adfærdsterapi
 • Humanistisk terapi
 • Systemisk terapi
 • Eksistentiel terapi
 • Transpersonlig terapi
 • Imago terapi
 • Mindfulness og meditation

For at sikre kvaliteten af min rådgivning modtager jeg løbende supervision og arbejder samtidig som rådgiver på Livslinien.

Min personlige baggrund

Jeg er 41 år og mor til 2 piger på 7 og 12 år samt stedmor for 3 bonusbørn. Mine forældre blev skilt da jeg var 4 år. Jeg voksede op som enebarn med en karriere mor og min stedfar. Min biologiske far boede i England, det meste af min barndom. Det var lidt sparsomt med familielivet i min barndom, – så jeg drømte altid om at blive voksen og lave min egen familie med den tryghed, varme og kontakt jeg selv manglede, som barn.

Efter endt uddannelse på Skuespillerskolen i Århus, vendte jeg tilbage til Kbh. Som 23 årig for at arbejde og senere stifte familie. Jeg mødte mine børns far og fik derefter mine dejlige børn. – samtidig startede jeg min uddannelse til psykoterapeut og opdagede her, at jeg har en særlig evne, lyst og interesse i at hjælpe og lytte til andre mennesker.

Denne terapeut uddannelse gav mig en stor faglig viden, vigtige kompetencer, og satte også en selvudvikling i gang. Jeg tog nogle meget store beslutninger arbejdsmæssigt og personligt. Arbejdsmæssigt besluttede jeg at lade skuespilfaget glide i baggrunden og bruge al min tid og mine kræfter på det  mit hjerte banker for:  Mennesker, relationer, rådgivning, terapi og personlig udvikling. Personligt – tog jeg den meget svære beslutning at blive skilt.

Min historie er nok ikke så anderledes end andres, men jeg tænker at det er væsentligt, at eventuelle interesserede og/eller klienter, kan læse min historie og på den måde føle sig trygge ved at jeg har været igennem svære perioder i mit liv og derfor har den erfaring og  balast der skal til for at kunne hjælpe andre i deres svære perioder.

Livet er jo en lang rejse gennem svære perioder og lykkelige stunder - I vores familie plejer vi at sige ” det gør ikke noget at vi ryger i nogle af de huller der er på vores vej, kunsten er er hvordan kommer vi op af dem”!

Som terapeut

Jeg er meget optaget af at skabe det rette trygge rum til mine klienter og deres problematikker. Jeg har haft klienter i egen praksis de sidste 6 år, hvor jeg tilbyder individuel terapi, parterapi samt familierådgivning. Jeg har praksis i Hellerup. Det vigtigste for mig er at mine klienter føler sig  hørt, set, forstået, rummet , trygge og hjulpet, med lige præcis det de har brug for.

Jeg arbejder naturligvis under fuld tavshedspligt.

Mit erfaringsgrundlag spænder vidt fra stress, angst, depression, livskriser, valg/dilemmaer, skilsmisse, dødsfald, sorg, udbrændthed, par problematikker, sammenbragte familie problematikker, børn, opdragelse, traumer, fastlåsthed, manglende selvværd/selvtillid, mindfullness.

Det er helt klart at min uddannelse som skuespiller og psykoterapeut har rustet  mig til at arbejde med mennesker og problematikkker – men livets skole har nu alligevel lært mig det meste og er det der har givet mig den integrerede balast og brugbare erfaring jeg har i dag.

Jeg modtager løbende supervision og arbejder, ved siden af min praksis, som rådgiver på Livslinien.

 

 

 

 

AP terapi - Hvem er jeg?

Hvem er Anne Pagh?

Jeg er eksamineret og certificeret psykoterapeut fra ID-Academy en 4 årig integrativ psykoterapeut uddannelse ved psykoterapeut Ole Vadum Dahl…

Læs mere om hvem jeg er

AP terapi - Klientudtalelser

Klientudtalelser

”Jeg havde en oplevelse af at blive mødt af en autentisk favnende terapeut. Annes teori, erfaring, nærhed og meditative indslag har været relevante for os på alle konti…”

Læs flere klientudtalelser