Familierådgivning:
Bring din familie sikkert igennem
de mange forandringer... jeg kan hjælpe

Familierådgivning forvandler familieforholdet fra fuldendte individualister i hver deres verden, til en fantastisk samarbejdende enhed. En enhed der beror på stærke unikum.

 

Mange udfordringer viser sig undervejs i jeres familielivs historie. Det være sig teenage problemer, konfliktfuld kommunikation, skilsmisse og andre forhold der kalder på familieterapi.

Familier er konstant udsat for udfordringer og forandringer. Forhold der kan tage livet af familiesammenholdet, hvis ikke familien har en fælles strategi. Familierådgivning handler om at få skabt en god og sund kommunikation, på baggrund af gensidig respekt, som fælles strategi.

I familierådgivning arbejder vi med at hvert familiemedlems behov bliver tilfredsstillet, ikke på bekostning af familien, men på en måde så det fremmer hele familiens tilfredshed. Det bliver en tilfredsstillelse af det større hele, på baggrund af den enkeltes behovstilfredsstillelse.

Denne form for familieterapi kan således tilfredsstille alle i familien, samtidig med at familien som helhed bliver stærk og forenet.

Det er nødvendigt at have en bevidst familiestrategi med konkrete metoder for at være sikker på familiesucces – det er dét du gør, med familierådgivning.

Familierådgivning? – Kom nemt i gang med din familierådgivning!

Familierådgivning berører områder der er svære at være åbenlys omkring. Trodser du denne udfordring, vil du altid være lykkelig for, at du turde tage skridtet til at arbejde med familierådgivning. Familierådgivning er netop skridtet at tage, for at komme ud af problemerne, og ikke fortsætte med at se tingene blive værre og værre.

Hos mig vil I opleve at jeres familie trygt kan komme frem med tingene som de er. Stort som småt. Alt det der bringes frem, vil holdes bag klinikkens 4 vægge, anonymt. I familierådgivningsforløbet arbejder vi både individuelt og i samlet flok med alle familiemedlemmerne, alt efter hvad der er brug for. Som uddannet terapeut kan jeg guide jer trygt frem til en god hverdag, hvor I alle får det godt. Gennem arbejde med sund kommunikation som en del af familierådgivningen, vil I hurtigt opleve fremgang i jeres samvær, vi vil arbejde med at erstatte uhensigtsmæssige mønstre med sunde og positive, så I hver især og samlet vil trives og udvikles.

Familierådgivning er den bedste investering man kan forestille sig, for det gælder det vigtigste her i livet, dit liv og din families liv – det begynder nu med dit opkald!

Familierådgivning er for alle

Familierådgivning er for alle der føler at familien mistrives, og har brug for nogen at tale med det om. Derfor er alle velkomne til at kontakte mig. Ved en familierådgivning vil vi tage fat i det der betyder noget for dig, som du gerne vil gøre noget ved. Den måde jeg arbejder med familierådgivning, er ved et stærkt samarbejde med dig og din familie, hvor jeg lytter og tilbyder min ekspertise og deler ud af min erfaring og værktøjskasse, og hvor du og din familie vælger hvilket I kan bruge og hvordan.

Som voksen vil du have gavn af familierådgivning, hvis der fx er problemer indenfor:

 • Parforholdet og forældrekonflikter
 • Skilsmisse
 • Børneopdragelse
 • Bekymring om dit barn mistrives
 • Mobning
 • Søskendekonflikter
 • Hyppige uløste konflikter og skænderier
 • Vold i familien
 • Overgreb og misbrug
 • Teenage problemhåndtering
 • Samvær i det hele taget

Som barn eller ung vil du have gavn af familierådgivning, hvis der fx er problemer indenfor:

 • En forælder der drikker
 • En forælder der er syg
 • En forælder der udøver vold eller anden overgreb
 • Oplever man alvorlige psykiske problemer man ikke kan tale med sine forældre om, det kan være forhold til alkohol eller stoffer
 • Oplevelsen af at være skilsmissebarn
 • Problemer med skolegang, mobning, sociale konflikter

En god familie er en gave alle bør nyde godt af. Det er muligt for alle at opleve dette. Oplever man ikke at ens familie trives, kan vi med familierådgivning således let få vendt det negative til noget positivt. Som uddannet familierådgiver kan jeg hjælpe jer igennem.

Det er væsentligt for familierådgivningsforløbet, at I finder den rette familie-terapeut som passer netop til jer.

Det kan være at I er i tvivl om noget, det kunne fx være om jeg er den rette terapeut for jer, derfor tilbyder jeg med glæde et uforpligtende møde med jer først, så I kan få jeres tvivl afklaret. Så er du allerede et langt skridt af vejen.

 

 

AP terapi - Hvem er jeg?

Hvem er Anne Pagh?

Jeg er eksamineret og certificeret psykoterapeut fra ID-Academy en 4 årig integrativ psykoterapeut uddannelse ved psykoterapeut Ole Vadum Dahl…

Læs mere om hvem jeg er

AP terapi - Klientudtalelser

Klientudtalelser

”Jeg havde en oplevelse af at blive mødt af en autentisk favnende terapeut. Annes teori, erfaring, nærhed og meditative indslag har været relevante for os på alle konti…”

Læs flere klientudtalelser